dilluns, 24 de març del 2014

Recomanem: "Un petó de mandarina"

Aquest curs hem llegit aquest llibre. De seguida l'Èlia us en fa cinc cèntims i us donem unes quantes raons per a llegir-lo:


“Un petó de mandarina” és una història molt bonica. En Tavi és un nen d'una escola. Un dia arriba una nena d'un altre país, la Vanina. En aquell instant el Tavi s'enamora d'ella però el Ricki i els seus col·legues no li deixen apropar-se a ella i el Tavi se sent trist. Coses que passen amb la Vanina és que, és una nena tímida, misteriosa, per dir-ho clar, una mica "rareta"... Passa tot això però passa per una raó. El pare de la Vanina està a la guerra i qui sap si viu o mort. Quan tothom s'assabenta de tot això li fan costat i l'ajuden a tirar endavant. Més tard formen un grup de música tots junts i ...
(Élia Urbano)




Vinyet Rafecas:

Recomano " Un petó de mandarina" a les persones que els agraden els llibres sentimentals i també els d'intriga. A mi, el que m'ha agradat més, és quan el Tavi s'imagina els llavis i els cabells de la Vanina a partir d'un núvol o d'alguna cosa. El personatge que m'agrada més, és la Vanina, perquè és molt inesperada i misteriosa, mai saps com reaccionarà.

Martina Monera:

El recomano! Perquè just quan penses: “ara passarà aixó per lògica”, és quan passa una cosa inesperada i sorprenent. M'ha agradat molt la imaginació del Tavi. Les il·lustracions són molt boniques i expressen el moment a la perfecció.

Albert Morató:

Recomano el llibre “Un petó de mandarina” perquè és una història molt sentimental però a la vegada una mica divertida. M’ha agradat molt quan el Tavi a classe, mentre la mestra explica coses, ell pensa en la Vanina i s’imagina coses. En aquest llibre també hi ha moments d’intriga que fan que no puguis parar de llegir.


M Carme Vinyas:


M' ha agradat molt aquest llibre perquè ha sigut molt interessant. El personatge més interessant per a mi ha estat la Vanina perquè ha fet moltes coses impressionants,  com quan parla amb en Timmy i el gat Sebastià porta les cartes al coll amb un penjoll.

Gerard Tutusaus

Jo recomano el llibre "Un petó de mandarina" perquè la Claudia, una nena molt divertida, atrevida i misteriosa, et deixa amb molta intriga quan parla amb el protagonista Tavi. I m'ha sorprès que la Vanina, la segona protagonista, al final… ai! que no ho puc dir!

Jordi Batet

M'esperava que el pare de la Vanina vindria a viure amb la família per estar junts.  I a més la Vanina no  tindria que deixar l'escola i els seus companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.